Nyhed Tilbud! 200pcs Lys Blå Stribet Baby Brusebad Papir Sugerør,Indrettet Dreng Fødselsdag Part Forsyninger Kit

200pcs Lys Blå Stribet Baby Brusebad Papir Sugerør,Indrettet Dreng Fødselsdag Part Forsyninger Kit

Ny vare

kr85.17

-9%

kr94.63

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: baglygter audi b5 4, protector bremse 650gs, protector bq x pro 3d, protector depositum r6r, protector motor-z800, protector film golf 7, protector kabel friki, protector tilfælde huawai, protector depositum 954.

Bemærk : papir sugerør er pakket på 25pcs/taske per farve, Hvis du ønsker at vælge forskellige farver (8) i for 200pcs kan Du indtale en besked i din ordre

Beskrivelse:

Vi er den største leverandør af papir sugerør i verden.Vores papir sugerør er lavet af sikre fødevarer af papir og blæk - FDA-godkendt, De er biologisk nedbrydelige, så de er earth friendly sugerør.Gør din cocktails, smoothies, og fest-drikkevarer er ekstra sjov med farverige papir sugerør.De tilføjer, den perfekte touch til enhver part bordet, slik buffet, bryllup, fødselsdag, baby shower, bridal shower, eksamen, ferie, hverdagens fester, og listen fortsætter...!!Folk vil kommentere på dem og elsker den gamle skole style bragt tilbage til livet.Du kan selv klippe dem, som bruger dem som toppers i cupcakes og is.Også sjov at bruge som kage pinde og lollipop pinde.Parret med vores anden part forsyninger til en koordineret look.

Papir Sugerør Katalog

Betaling 1. I øjeblikket kan du betale med Moneybookers, Visa, MasterCard og bankoverførsel.Du kan også vælge at betale med betalingskort, herunder Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Garnkalenderen.dk i fremtiden.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.Dine varer vil ikke blive afsendt før betalingen er gennemført. 2. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Aliexpess, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Gratis Fragt Vi vil levere hurtig gratis forsendelse over hele verden for min ordre.Forsendelse er gratis over hele verden.Leveringstid vil være ca 5-20 arbejdsdage, afhænger af de forskellige lande.Returret I det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl, ville vi erstatte/reparere de produkter, uden omkostninger for kunden.At returnere en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen.Vi vil så give dig yderligere instruktioner.Varerne skal returneres inden 3 dage efter modtagelsen dato - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter.Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer er ansvarlig for forbrugeren.Feedback-1. Vi er afhængige af vores alibi omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes, og Derfor er din feedback er meget vigtig for os, bedes du forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores varer og service. 2. Lad os vide, hvis du har nogen spørgsmål, inden de forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre, hvad vi kan, for at løse dit problem.Kontakt Os, Vores kundeservice er 7*24 timers online.Alle spørgsmål eller problemer, er du velkommen til at kontakte os, Vi vil gøre ethvert forsøg på at besvare din mail så hurtigt som muligt.

Type Andre Festlige & Part Forsyninger
Farve Lys Blå
Certificering FDA
Funktion Biologisk Nedbrydelig, Eco-Friendly
Model-Nummer letstriped013
materiale Fødevaregodkendt Biologisk Nedbrydeligt Papir
Vægt 1g per pcs
STØRRELSE (Length
Pakke 25pcs/taske, som opp taske
Engangsservice Type Disponibel Sugerør
Mønster stribet
Lejlighed Børnenes Dag

Skriv en anmeldelse

200pcs Lys Blå Stribet Baby Brusebad Papir Sugerør,Indrettet Dreng Fødselsdag Part Forsyninger Kit

200pcs Lys Blå Stribet Baby Brusebad Papir Sugerør,Indrettet Dreng Fødselsdag Part Forsyninger Kit

Forbindelse