Bling Rustfrit stål Lænd Hoved Lås Tegnebog Kæde Jeans Bukser nøglering

Ny vare

kr176.64

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: neckl, motorsav, bronze tegnebog kæder, goth tegnebog kæder, sort pung kæder, kæden neckl, kæden outfit, motorsav mølle, kædereaktion, tegnebog metal kæder.

Kæde

Meterial:rustfrit stål

farve:SØLV

højde: 40-60cm

FORSENDELSE

Hurtig og Saft Forsendelse,Omhyggeligt Pakning

Alle parcel har et tracking-nummer

Til os : ved Epacket 7-14 dage

Til andre countrie: ved China Post 14-21 dage

Betaling

* Du kan betale varen ved at: Kredit kort , real-time bankoverførsler , offline betalinger ( bankoverførsler og Western Union ).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

* For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Garnkalenderen.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er statisfied med det.

Returret

vi ønsker, at du er tilfreds med dit køb, men vi forstår, at nogle gange kan du ikke være tilfreds med de køb, du har foretaget, da varen ikke passer eller du blot ændre dit sind.Af denne grund har vi let problemfri Udveksling, Restitution og Kredit Politik:

Kontakt os via E-mail, og vi vil have passende ordning for dig.Alle henvendelser vil blive besvaret inden for 24 timer.

Du skal være poststemplet tilbage til os inden for 7 dage fra da varen blev modtaget.Vi anbefaler, at du forsikre din pakke, vi er ikke ansvarlig, hvis varen ikke frem til os.

Vare(r) skal returneres i original stand, som vi har sendt til dig.Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.

Hvis en negativ feedback er indsendt, før et forsøg på at løse problemet, vil vi forbeholder os retten til at acceptere de negative tilbagemeldinger, da den endelige beslutning til sagen og vende tilbage, vil ikke længere blive accepteret.

Hvis køber misforstår vores post beskrivelse forud for bud, så at varen er uegnet, kan vi ikke tilbyde exchange.

Feedback

Vi sætter stor pris på din virksomhed, og håber du har en meget behagelig oplevelse.Din positive feedback er meget vigtig for os, og vi vil automatisk forlade positive tilbagemeldinger på retur.Men, hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os og lad os løse det sammen.

Metal-Farve SØLV
Køn MÆND
Element Type Nøgleringe
Metaller Type RUSTFRIT STÅL
Mærke crazy hunter
materiale Metal
Bøde eller Mode Mode
Stil Trendy
Form\mønster Andre

Skriv en anmeldelse

Bling Rustfrit stål Lænd Hoved Lås Tegnebog Kæde Jeans Bukser nøglering

Bling Rustfrit stål Lænd Hoved Lås Tegnebog Kæde Jeans Bukser nøglering

Forbindelse