Nyhed Tilbud! 1/24 Skala Umalet Harpiks Figur Knight Templar ()

1/24 Skala Umalet Harpiks Figur Knight Templar ()

Ny vare

kr110.08

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: umalede figurer harpiks, 135 model, 1 12-skalaen tal, 124, 124 figur harpiks, 124 historisk figur, , 1 64 harpiks figur, harpiks figur model 75mm, elektrisk klaver, toy, 79mm.

Velkommen til butik

Produktet er usamlet, umalet model (sådan som pic1 vist).Købere skal polsk, reparation, montage og spray farve.Billede 2 viser, er den endelige effekt,Hvis der er uoverensstemmelse mellem billedet og den faktiske produkt det faktiske produkt skal regere,i Mellemtiden, de endelige resultater, du er fremstillet ved produktion teknologi påvirker dig personligt, hvis du tankerne, skal du ikke købe.

pic1

Den endelige effekt produceret ved den individuelle niveau

din ordre vil vi sende så hurtigt som muligt,Alle ordrer afsendes i den rækkefølge, for på Grund af begrænsede arbejdskraft, hvis det for flere forsendelser kan blive forsinket, vi lover at sende pakker i forsendelsen periode, skal du forstå.

Vores produkter er alle korrekte inspektion, så sikkert pakning og skibet ud.

express shipping er en tredje part til at påtage sig, kan vi ikke forvente nogen problemer, der opstår i transit.tæt på modtagelsen af beskyttelse, hvis du ikke modtager pakken, bedes du kontakte os for at udvide beskyttelsen af modtagelsen.

hvis du modtager pakken i spørgsmål, kontakt venligst vi skal forhandle, vil vi give dig en tilfredsstillende løsning, hvis køberen ikke har nogen kommunikation, forelægge tvister direkte, at vi vil sætte din sorte liste, skal du forstå.

Advarsel Omhyggeligt små dele,IKKE SPISE
materiale Harpiks
Mærke KONGERIGE DØD
Tema Film & TV
Aldersgruppe > 14 År gammel
Skala 1
Type Harpiks Figur
Model-Nummer Figur
Mængden af Varer i Sæt >5
Køn Unisex

Skriv en anmeldelse

1/24 Skala Umalet Harpiks Figur Knight Templar ()

1/24 Skala Umalet Harpiks Figur Knight Templar ()

Forbindelse