Motorcykel styrtaske Brændstof Tank Taske Mobiltelefon Touch Screen Øretelefon Taske H4GC

Ny vare

kr137.08

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: smarte uldne frakker, pærer guz53, stærke produkter, pokemon photoshop, oregon usa tatoveringer, hr. rodgers marine, lang part blazer, usb lettere fakkel, xhp70 driver, 25 mm.

Funktioner:

OOTDTY ★Cykling taske funktioner, lille størrelse og stor kapacitet, med skulderrem; en allround taske, der kan blive hængt op på cyklen/skulder til at opfylde dine behov.Touch-screen mobiltelefon, taske, en øget vandtæt, lys og komfortabel struktur; lang levetid.

★Det store rum design inde i posen, opbevare personlige ejendele og nødforsyninger i denne pose; fri for at bekymre dig for at rejse; opfylde dine forskellige behov.Der er et 1,5 CM outlet hul i bunden for nem opladning, når telefonen er uden for magten eller lytte til musik, mens ridning.

★Den gennemsigtige touch film har en klarere vindue, følsom kontakt og en bedre drift oplevelse.Mobiltelefonen er bekvemt placeret her for navigation.Den aftagelige skulderrem og push-type spænde er konstrueret til nem montering.Og take off skulder rem, skal du skifte til cross taske i anden, og du kan justere længden af remmen på vil.

★Mobiltelefon taske byder på intim beskyttelse.Der er to svamp puder med krog og løkke design til at beskytte mobiltelefonen.Krog og løkke er fuld af lim, og mobiltelefon kan være stirrer placeret i posen.Svampen pad øger de seismiske resultater og beskytter mobiltelefonen intimt.

★Den tilbage tre-punkt krog og løkke til installation fix, klæbrighed er mere fast, og den afmontering og montering er nem og hurtig, hvilket sparer tid og kræfter.

Specifikationer:

Farve: Sort

Størrelse: Længde: 23cm(9.06 i),Bredde: 15cm(5.91),for Høj:14cm(5.51 i)

Antal: 1 stk

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden du byder

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:(Ingen Retail Package)

1 x Motorcykel styrtaske

Element Vægt 0.25kg
Element Type Brændstof
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Motorcykel styrtaske Brændstof Tank Taske Mobiltelefon Touch Screen Øretelefon Taske H4GC

Motorcykel styrtaske Brændstof Tank Taske Mobiltelefon Touch Screen Øretelefon Taske H4GC

Forbindelse