YPP HÅNDVÆRK Fortælle Din Historie Papir Karton Die Cut Klistermærker til DIY-Scrapbooking/foto album Dekoration Kort Gøre Håndværk

Ny vare

kr24.86

-5%

kr26.43

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: kraft, Pap, hglrc, cameo 2, x 180, fumig, cf250, plexiglas 20, fordel, CC3D.

Hvis du finde de produkter, der er brudt eller mangler, når du modtager pakken, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil altid give dig en tilfreds med resultatet!

Pakning:om 32pcs/sæt

Fantastisk design, for dine invitationer/ kort/ konvolutter.

Emballage:

Betaling:

1).Før du placerer ordre, kan du bekræfte detaljer med os, hvis du har nogen forespørgsler.

2).Du betaler for ordren inden for 2 dage efter du har afgivet ordren.

3).Sørg for, at den Adresse / Telefonnummer (mobil) /Postnummer du til venstre er korrekte.Vi vil afsende varerne til dig i henhold til den adresse i din Garnkalenderen.dk for.

Hvis du har brug for at ændre adressen, bedes du kontakte os, før vi sender pakken. 4).Vi er ikke ansvarlige for nogen lokale told eller skat, af deres land.Den fri fragt prisen omfatter ikke Import-skatter.

Forsendelse:

1).Din ordre vil blive behandlet inden for 7 dage efter din betaling.

2).Kina Post, luftpost tager normalt omkring 15-40days at ankomme til din adresse (på helligdage er det behov længere tid);

EMS behov 5-10 hverdage; Fedex behov 4-8 hverdage, DHL og UPS tager 3-7 hverdage.

3).Vi?re ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser af ordrer, hvis vi har sendt dem.Fordi hastigheden af shipping er ude af vores kontrol.

4).Eventuelle afgifter eller gebyrer, er køberen?s ansvar.

5).Velkommen til at Kontakte os med eventuelle shipping problem, vil vi tilbyde dig tilfredsstillende svar.Ikke forelægge en tvist eventuelt.Tak igen!!

Feedback :

1).Positiv feedback er meget vigtig for os.Du bedes venligst forlade 5 stjerne i feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil tilbyde dig den bedste pris og bedre service, når du laver en ordre næste gang.

2).Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbning enhver tvist på Garnkalenderen.dk.

Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.

Vi forstår den ulykke, du måtte have, hvis ordren går galt, men vi vil gøre vores bedste for at give dig de tilfreds med resultaterne.

3).Vi bekymrer os om vores hver kunde, og vi vil altid være klar til at hjælpe dig.Vi håber, at etablere langsigtede forretningsforbindelser med dig!

Mærke YPP håndværk
materiale Papir
Pakning om 32pcs/sæt
Model-Nummer 18091101

Skriv en anmeldelse

YPP HÅNDVÆRK Fortælle Din Historie Papir Karton Die Cut Klistermærker til DIY-Scrapbooking/foto album Dekoration Kort Gøre Håndværk

YPP HÅNDVÆRK Fortælle Din Historie Papir Karton Die Cut Klistermærker til DIY-Scrapbooking/foto album Dekoration Kort Gøre Håndværk

Forbindelse