Trådløse Controller Til Nintend Skifte Pro Bluetooth-Konsol for NS Android PC-Spil Joystick med Seks-akset gyroskop

Ny vare

kr116.96

-32%

kr174.56

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: midi-controller pro, gamepad gyro, kontrol nacon pro, joysticket stå, joy stick, gamepad med gyro, joystick, joycon sr, glæde con nintendo skifte, kontrol nintend skifte.

Trådløse Controller Til Nintend Skifte Pro Bluetooth-Gamepad til NS Android PC-Spil Joystick med Seks-akset gyroskop

Dette produkt tilhører Skifte Pro wireless (Bluetooth) kontrol håndtaget med TURBO-funktion, understøtter motor dobbelt vibrationer, der er forbundet med at Skifte vært, og er også kompatibel med PC host (XP-system, og ovenfor), kan anvendes til VÅBEN kraftfulde boksning, Mario racing 8 , the legend of Zelda og andre kontrol af forskellige spil, så du kan opleve at være i spillet

Primære Funktion 1) Kompatibel med alle de vigtigste og motoriske funktioner af den originale Switch Switch (Sensor funktion er tilgængelig);Med gyro-funktion 2) Give 4 røde LED-indikation funktioner; 3) Give 16-knappen funktion taster til at støtte TURBO-funktion; 4) Indbygget dobbelt motor, 256-niveau præcision 3D joysticket; 5) knappen reagerer følsomt, og den kontrol, der er handy; 6), som er Kompatible med PC ' en vært (understøtter X_input og D_input tilstande).Beskrivelse: 1. Om Funktion beskrivelse: Gennem Bluetooth, håndtaget er sluttet til at skifte vært, oprette Forbindelse til værts-PC via USB-kabel i off-tilstand for at gennemføre X_input og D_input-mode-funktioner. 2. Om at Håndtere drift: For første gang, skal du trykke på og holde HOME knappen i 3 sekunder for at starte parringen.LED1-4 blinker hurtigt, at parringen er vellykket, og den tilsvarende kanal lys tildelt af Skifte host er på.Tilslut igen, og tryk på HJEM-knappen for at starte tilbage i den forbindelse.LED1-4 blinker langsomt, at parringen er vellykket, og den tilsvarende kanal lys tildelt af Skifte host er på. 3. Om knap sammensætning: Som vist nedenfor. 4. Om den Motoriske funktion: Håndtag med dobbelt motor funktion 5. Om Opladning: Når håndtaget er slukket, når håndtaget er sat ind i adapteren, LED1-4 blinker, og når den er fuld, LED1-4 går ud.Når håndtaget er tilsluttet til USB, og når håndtaget er indsat i USB, den tilsvarende kanal blinker langsomt, og lyset er længe efter at være blevet fuldt opladet. 6. Om Low power alarm: Når håndtaget batterispændingen er lavere end 3,6 V (efter at batteriet er karakteristisk princip), er den tilsvarende kanal blinker langsomt, angiver, at håndtaget er lavt, og skal oplades. 7. Om, hvordan du deaktiverer: Når håndtaget er tændt, skal du trykke på og holde HJEM-knappen i 5 sekunder for at komme ind at lukke; Når håndtaget er online, vil det automatisk lukke ned uden nogen knap operation inden for 10 minutter. 8. Om opgradering: håndtaget kan køre direkte fra en USB-driver. 9. Om reset: Når håndtaget er unormale, det kan nulstilles ved at trykke på reset-knappen på bagsiden af håndtaget. 10. Om afstand: håndtaget kan være modtaget i en afstand af 8-10M, afhængigt af miljøet. 11. Om PC-kabling-tilstand: Tryk på og hold knappen "+" og oprette forbindelse til PC ' en med USB-kablet.Den LED1 og LED3 flash og stoppe på det andet lys, hvilket indikerer, at Dinput tilstand er blevet indtastet.Tryk på og hold HOME knappen i 3 sekunder for at skifte til Xinput-tilstand ændres til den tredje lys.Bemærk: til PS3, det er at arbejde med usb-kabel, skal du bedes venligst.

Interface Type Bluetooth
Kompatibel Mærke/Model Nintendo
Pakke ja
Model-Nummer O0125
Type Gamepads
Nintendo Model nintendo skifte
Mærke ONETOMAX

Skriv en anmeldelse

Trådløse Controller Til Nintend Skifte Pro Bluetooth-Konsol for NS Android PC-Spil Joystick med Seks-akset gyroskop

Trådløse Controller Til Nintend Skifte Pro Bluetooth-Konsol for NS Android PC-Spil Joystick med Seks-akset gyroskop

Forbindelse