SHENGYONGBAO Kunst Stof Jul Fotografering Baggrunde Prop Blomster og Træ Planker tema Foto Studio Baggrund NY4-04589

Ny vare

kr31.80

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: molekylær vedhæng lys, mole national park ghana, molex micro fit 3 0 dual, subaru xv foran bugserkrog, molex ide-kvinde 100 stk, subaru xv boot protector, subaru xv 2016 deflektor, molex header ben 3 96mm, subaru xv gt døren carbon.

Kunst Stof Brugerdefinerede Fotografering Baggrund Prop Foto Studio Baggrund af Dette element er en helt ny computer-tryksager-baggrund.Det er let nok ikke at være en besvær, (især hvis du arbejder on-location), der er holdbare nok til last og få jobbet gjort rigtigt!Det kan være drapped eller hang lige nemt!Det er fantastisk for alle typer af fotografering: familie, børn, high school seniorer, bridals, modeller, eller endda kommercielle arbejde.Vores disse poster, der også kan anvendes til Bolig indretning,kan du mærkat det på væggen som et tapet,der vil lade dit værelse ser meget flot og stor.Bemærk: i Henhold til regler for post office, længde af element ikke kan være mere end 60 cm.Elementer vil blive sendt foldet.Så kan der være en folder.Du bør beskæftige sig med det selv.Her er måder at løse det på: 1) at Rulle det op tæt med en cylinder til 3-4 dage, vil det være ok. 2) at Opvarme det med et damp-strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.

Funktioner: materialet er Kunst Stof Dens tykkelse vil være næsten den samme som dækker magzine.Nogen lomme på toppen og ingen pole Computer-udskrives for realisme.De billeder, du tager, til at ligne den model er faktisk der, ikke tegnefilm her.Trykt på kemiske fiber materiale til let vægt og nem håndtering.Fremragende farve behandling og realistiske detaljer.Ideel til studie, club, begivenhed eller hjem fotografering.En smuk, alsidig baggrund og et kunstværk.Baggrunden er helt nyt Materiale egenskaber: 1. det kan folde, nem at bære; 2. det kan vatpind med vand,let at holde ren; 3. høj opløsning,stong artikulation; 4.Vores Kunst-Stof baggrunde er vandtæt, blændfrit og rul den ud fladskærms forstå Venligst, at hver computer skærm er forskellige, derfor, farver kan variere en smule.Vi har gjort vores bedste for at give farve beskrivelse af hver musselin.Og Hvis begge sider på baggrund af mere end 150 cm(5 ft), baggrunden vil blive trykt i to stykke, med andre ord, vil Det ikke være problemfri længere.men det vigtigste er, at sømmen ikke vil blande sig med de billeder, vi vil indsætte dem i ét stykke, før skibet er det, der er også nogen lomme eller pol på sin top.Når den baggrund er i beskidt ved en fejl, så kan du bruge en tør klud sank par dråber vand for at rense det,cos materiale af Kunst Stof er ikke vandtæt, så vandet vil være sank i,men fortvivl ikke, bare lade det tørre af sig selv eller bruge Ventilator til at blæse det op, baggrund vil være naturligt igen

*HOLD AFSTAND, NÅR du TAGER FOTOET for AT UNDGÅ SLØRING * kundetilfredshed tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.SHIPPING 1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.hvis du køber en stor mængde,kan du kontakte os,vil vi give en rabat til dig. 2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.vi vil gøre vores bedste for at vælge en relativ hurtig forsendelse vejen for din ordre. 3. Item Processing Time: for det Meste, at behandlingstiden kan være 1 til 2 arbejdsdage.FEEDBACK, Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Stil Blomster
Model-Nummer NY4-04
Pakke ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Computer Trykt
materiale kunst stof
Mærke SHENGYONGBAO

Skriv en anmeldelse

SHENGYONGBAO Kunst Stof Jul Fotografering Baggrunde Prop Blomster og Træ Planker tema Foto Studio Baggrund NY4-04589

SHENGYONGBAO Kunst Stof Jul Fotografering Baggrunde Prop Blomster og Træ Planker tema Foto Studio Baggrund NY4-04589

Forbindelse