Veeleo 6 Farver Læder Bil gulvmåtter for Lexus GX Serie 5 Pladser 2004-2009 Bil Måtter Vandtæt Anti-slip 3D-Tæpper, Liner

Ny vare

kr1 104.00

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: ford kuga 2010 bøsning, ford kuga 2016 optisk, ford kuga hood mærkat, judaica keramik tilfælde, jubilee mønter ussr diy, ford forlygte boliger, af jty n111 kt107 batteri, interaktive bold, , ford kuga 2014 carbono.

Hvordan til at placere en ordre:

Før du afgiver bestilling, bedes du læse følgende meddelelse for at tilbyde dig en god service.

1. For Venstre Hånd Driver BIL 2. Skriv venligst Bemærkning din bil model og årgang, Når du afgiver bestilling.Bemærk : 1. Forskellige bil for forskellige måtten, så du bedes tjekke din bil, model, år eller gulv form , for at gøre sikker på gulvmåtten der passer til din bil korrekt; 2. Alle-listen for den venstre hånd biler .Hvis din bil er på HØJRE HÅND , Bedes du kontakte med os, før du afgiver bestilling, vil tilpas det for dig; 3. Hvis du har nogen spørgsmål om måtten, er du velkommen til at kontakte os og fortælle os om din bil model og år ,vil vi bekræfte det for dig.

Mærke introduktion

"Veeleo" Mærket blev grundlagt i 2013, Vi har vores egen fabrik, og R & D-team, kan vi tilbyde alle mærker biler gulv måtter og sædeovertræk, hvis du kan give din bil oplysninger.

Produkt fordele:

1. Laser scanning speciel tilpasset, Standard edition, Ikke blokere for den gas, for Sikker kørsel; 2. Miljø-venlige læder; 3. 6 mm tyk elastik svamp; 4. Fremragende fremstilling proces; 5. Miljø-venlige anti-slip XPE materiale.

Produkt indføre

Materiale indledning

Forsendelse

1.Vi tilbyder gratis levering for alle produkter, der for de fleste lande som Kina Post Air Mail.leveringstiden er omkring 10-20 dage i Asien, Europa og Nordamerika.For latinamerika og Afrika, det tager omkring 20 to35 dage.dårligt vejr, ferie,toldbehandlingen kan medføre forsinkelse af levering.

2.EMS: leveringstiden er omkring 1 til 2 uger at nå frem til adressaten.EMS er ikke gældende for visse lande i latinamerika og Afrika).hvis du ikke er sikker på om det, skal du kontakte din lokale post-eller os for at tjekke, før du placerer ordren.

3.DHL: leveringstiden er ca 5 til 8 dage.Når du vælger DHL, kontroller, at modtageren er ikke et fjerntliggende område, ellers vil der være et ekstra gebyr for 38USD med DHL, bedes du ringe til DHL for at kontrollere, eller tjek det på http

4.UPS, FEDEX, TNT og anden skibsfart måde alle er til rådighed, skal du kontakte os frit for at få et tilbud på fragten.

5.For at sikre, at du modtager varer, bare for at betale lavere, mindre skat, vi vil erklære, at den tilpassede faktura med lavere værdi, er Køber ansvarlig for eventuelle told, hvis det er påkrævet.

6.Giv korrekte adresse og kontakt oplysninger, når du afgiver ordren, Ellers kan vi ikke tage noget ansvar for porto tab af køber, der giver en forkert leveringsadresse.

7.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer, der er opstået under forsendelse, såsom ulykker, forsinkelser eller andre problemer.Og vi er ikke ansvarlig for Skader eller parcel har været tilbageholdt af din lokale brugerdefinerede

________________________________________________________________________________

Returret

1.Hvis du ikke er tilfreds med købet, ville vi være glade for, at foretage en ombytning eller tilbagebetaling i en uge.du bedes kontakte os før returnering.Fragt-og håndteringsgebyr refunderes ikke.

2.Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Mænd lavet fejl er ikke en garanti for, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

3.For nogen emner til at sende tilbage til os, bedes du sende via EMS eller post med et tracking nummer.

---------------------------------------------------------------------

Feedback

1.Vi bestræber os på at besvare alle beskeder ASAP

2.Hvis du tilfredsstille med modtagne varer og vores service, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig.Vi pleje vores kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer.

3.Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og læg mærke til os først, før du forlader negativ feedback eller fil enhver tvist.Vi forstår dine bekymringer, og vil gøre vores bedste for at yde en god løsning hurtigt til at leve op til din tilfredshed.

4.Den Positive Feedback, og 5 Stjerner er meget meget vigtigt for os.Det er vores liv for at overleve.Vi vil gøre vores bedste for at lade dig 100% tilfredshed

Materiale Type Kunstig læder
Element Vægt About 3.0 kg
Mærke veeleo
Model Navn custom-made
Mærkat Placering Front + Back
Gulvmåtter Type Læder Mat
GX470-År 2004
Element Type Måtter & Tæpper
Emne Diameter According to car model
Item Bredde According to car model
Type Mærkat Front + Back
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Lexus
Item Længde According to car model
Specielle Funktioner 3D Vandtæt Anti-slip
Item Højde According to car model
Fyld Syntetisk Fiber
materiale Microfibril Læder
Lexus Model gx470

Skriv en anmeldelse

Veeleo 6 Farver Læder Bil gulvmåtter for Lexus GX Serie 5 Pladser 2004-2009 Bil Måtter Vandtæt Anti-slip 3D-Tæpper, Liner

Veeleo 6 Farver Læder Bil gulvmåtter for Lexus GX Serie 5 Pladser 2004-2009 Bil Måtter Vandtæt Anti-slip 3D-Tæpper, Liner

Forbindelse