Zhili Kvinders langærmet Strik Let Droped Lange Duster Cardigan

Ny vare

kr243.38

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: grå duster cardigan, lange tynde duster, læder lange duster, grøn lange duster, paillet lange duster, duster cardigan arbejde, udvides lange duster, hvid duster cardigan, oversize duster cardigan, brun duster cardigan.

Størrelse Chart

Bemærk i henhold til skemaet for at bestille.Modellen bærer M i Størrelse Chart.

Fremvise Model og Produkt

Farve Ansvarsfraskrivelse : på Grund at overvåge indstillinger, overvåge pixel definitioner, og vi kan ikke garantere, at de farver, du ser på din skærm, som en nøjagtig farve af produktet.Vi stræber efter at gøre vores farverne er så nøjagtige som muligt.men farver er tilnærmelser af de faktiske farver.

Vaskeanvisning

Håndvask koldt eller tørt og rent.Må ikke bleges.Lå fladt til tørre.Lav temperatur, strygning.

Brand Historie

Zhili er en Kina-baseret global online forhandler, der sælger verdens blødeste stof, og de fleste farve-absorberende garn til at skabe den ultimative Cashmere Produkt, zhili mener, cashmere er mere end en luksus; det er tegn på, at noget bløde og yndefulde kan stadig være svært og kræver respekt.

Inden for

1、sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede adresse og kontakt oplysninger, når du udfylder din købers oplysninger.

2、Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Disse gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.

3、Hvis du ønsker at erklære de varer, som et andet emne, navn, eller angiv en værdi for brugerdefineret, kan du efterlade en besked, når du foretager bestillingen.

Feedback

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed.

1、Hvis du er tilfreds med den vare, du har købt, håber du kan give os 5 stjerne ros, lad se flere mennesker og har tillid til vores produkter.

2、Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os for at løse problemet i stedet for at overlade en negativ feedback.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer, sammen med dig sammen.

Garanti

Du vil få fuld refusion eller gratis udskiftning, hvis det på grund nedenfor situation:

1、Undlader levering 2、Forkert vare, farve eller størrelse er blevet sendt 3、Kvalitet problem

Retur & Refusion

1、hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 15 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden for 72 timer, før du returnerer det.

2、hvis varen er defekt i 15 dage, vil vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Men tilbage shipping omkostninger vil blive betalt af dig.

3、Vi vil ikke acceptere nogen tilbagebetaling eller vende tilbage på grund at mænd lavet fejl eller Utilsigtede skader på grund af forkert brug, misbrug eller forkert pasning.

4、send Venligst billeder af de varer, som du ønsker at returnere eller bytte, herunder alle oplysninger og detaljer.

Tykkelse Tynd (Sommer)
Krave Tørklæde Krave
Alder Alderen 18-35 År
materiale Akryl
Tøj Længde lang
Mønster Type Solid
Stil Casual
Ærme Længde(cm) Fuld
Lukning Type INGEN
Dekoration Lommer
Sammensætning 36.1% Lyocell 20.8% Uld 43.1% Akryl
Model-Nummer ZL20A0103
Ærme Stil Almindelig
Køn KVINDER

Skriv en anmeldelse

Zhili Kvinders langærmet Strik Let Droped Lange Duster Cardigan

Zhili Kvinders langærmet Strik Let Droped Lange Duster Cardigan

Forbindelse