Nyhed Tilbud! Fantastisk Flerfarvet Freshwater Pearl Sea Shell Blomst Læder Halskæde 18

Fantastisk Flerfarvet Freshwater Pearl Sea Shell Blomst Læder Halskæde 18"

Ny vare

kr113.49

-24%

kr151.28

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: martin d42 salg, termistor 15x3, lys træ trim, termistor 100l, reden vugge fox, når de sættes dykning, xtm6 lommelygte, lys træ senge, martin d35 demo.

Perle er den eneste perle skabt af et levende væsen.Med mere end 5000 års historie i menneskehedens historie, perle er "dronningen af ædelstene".Fra gamle kejsere, at de kongelige og berømtheder i dag, perler er blevet tilbedt som et tegn på rigdom og udsøgt smag.

- I dag, i ferskvand perler bliver mere og mere moderne for folk rundt omkring i verden. 95% af ferskvand perler er vokset i Kina.Den årlige produktion er på omkring 1500 tons.

- Med høj kvalitet og billig pris, ferskvandsperle er blevet et populært alternativ til de Japanske Akoya perle og south sea perle.Fresh water pearl har skabt en ny mode i perler verden som et overkommeligt alternativ til de dyre saltvands perler, som Akoya, South Sea Perle og Tahitian Pearl.

Omsorg for Dine Perler

Selv kulturperler med tykkere belægninger er mere skrøbelig end de fleste andre ædelstene, så du skal håndtere dem omhyggeligt for at holde dem i den bedste stand.

Dine perler vil blive renere, hvis du lægger dem på, efter du har anvendt din makeup og parfume.

Tør dine perler med en blød, fnug-fri klud, så snart du tager dem ud.Kluden kan være, der er fugtet med vand, eller det kan være tør.Hvis fugtig, giver perler til luft tørre, før du lægger dem væk.

Dirty perler kan rengøres med en mild sæbe og vand løsning.

Rengør aldrig dine perler med løsninger, der indeholder ammoniak eller stærke rengøringsmidler.

Ikke sætte perle smykker i en ultralydsrenser.

Brug ikke slibende rengøringsmidler eller rub perler med slibende klud.Begge kan bære bort de nacre belægning, hvilket efterlader dig med et almindeligt søger perle.

Opbevaring Af Perler

Opbevar ikke dine perler med andre smykker, fordi de kan være ridset, let, når der er metal-eller ædelsten gnide mod dem.Find et særligt slot i dit smykkeskrin til de perler, eller holde dem i en blød taske lavet af vaskeskind eller en anden ikke-slibende materiale.

Din fine perle halskæder bør være restrung regelmæssigt, så du er sikker på, silke eller nylon snor med til at holde dem i god form.

Restring Dine Perler Og Knude For Sikkerhed

For at forhindre strand knækker, er det en god idé at have dine perler restrung regelmæssigt-måske en gang om året eller så hvis du bruger dem ofte.Knuder strand mellem hver perle vil forhindre alle de perler fra at falde fra the strand i tilfælde af, at den linje pauser.Også, knuder forhindrer perler fra gnide mod hinanden og forårsager skader.En lille smule omhu kan gå en lang vej mod at sikre, at dine perler forblive sikker og lyse i mange år fremover!Vores pearl halskæder er alle knuder.

PEARL ZONER m ed 6 års erfaring i ferskvand perle cirkel i Kina, tilbyder vi et komplet udvalg af Perle Smykker med højeste kvalitet og til meget rimelige priser.Alle vores eBay er opført på listen, er placeret i vores værksted i Kina.

Vi køber store mængder af perle, fra perle landmænd direkte, så vores udgifter er velkontrolleret.Vi derefter overføre store rabatter til vores kunder på eBay.Det betyder, at alle vores klienter på eBay vil nyde fordel.Som ingen agent engagement, vores perler er på den lave pris og med samme fine kvalitet som dem, der sælges i high-end smykker butikker.

Hvert stykke af vores fine Perle Smykker er omhyggeligt designet af vores dygtige designere og håndknyttede i vores eget værksted.Derfor, du køber fra os betyder at købe direkte fra kilden med en rimelig pris.

Vi byder velkommen til detail -, engros-og tilpassede ordre.Vi opretholde en stor perle lager og har nye sange hver uge.Vi har en "Problemfri" 14 dages retur - /restitution politik, og aldrig bede om udsætning gebyr.Venligst gennemse vores udvalg af Perle Smykker der er så smukke, som de er billige.

Vi tilbyder en 100% Tilfredshed og Ingen Risiko Pengene Tilbage Garanti.

Pearl Type Ferskvandsperler
Form\mønster RUNDE
Mærke NoEnName_Null
Bøde eller Mode Mode
Stil Trendy
Vedhæng Størrelse tommer
Perle Form Uregelmæssig
Kæde Type Kæde
Model-Nummer lang
materiale Pearl
Metaller Type SØLV
Kompatibilitet ios
Halskæde Type Halssmykker
Køn KVINDER
Element Type Halskæder

Skriv en anmeldelse

Fantastisk Flerfarvet Freshwater Pearl Sea Shell Blomst Læder Halskæde 18

Fantastisk Flerfarvet Freshwater Pearl Sea Shell Blomst Læder Halskæde 18"

Forbindelse