12V Professionel Bil, Motorcykel Motor Timing Lys Tænding High Beam Timing Strobe Lys Induktiv Timing Lampe Detektor

Ny vare

kr143.14

-24%

kr190.83

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: diesel timing lys, 12v tændspoler, lampara timing lys, Strobe, 12v ignition coil, lampe tid, induktion timing lys, tænding strobe, lampe strobe, stroboscop.

67637 Hot salg

Funktioner:

Håndtaget er ergonomisk designet med behagelige at trykke på tasterne, stor touch følelse og nem betjening.Og den høje kvalitet gør det blive slidt næppe.

Denne timing enheden med 12V arbejder spænding er egnet til biler, motorcykler og alle benzin-motorer med to slag, fire slag.

I stand til at teste fortænding skala på motorens svinghjul eller skive intuitivt at justere korrekt.

I stand til at registrere biler banke undertrykkelse styring og vakuum forhånd angle control system, ændre sin forhånd vinkel med den hastighed, der ændrer sig.

Det er i stand til at nulstille fortænding under normal slitage af motoren i lang tid, regelmæssig udskiftning af tandremmen og skive, faldt cylinder pres.

Beskrivelse:

Fortænding har direkte indflydelse på den normale drift af motoren.Det vil medføre, at motoren starter op fiasko, hvis det værst kommer til det værste.Hvis for tidligt, motoromdrejninger op og producerer ", GA", som metal banker med store begyndende modstand, svært motor rotation, power-reduktion og tomgang ustabilitet, rysten.Hvis det er for sent, vil det medføre svære start-up eller utilstrækkelig effekt, således accelereret forbrug af olie og motorens slitage.

Bemærk: strømforsyningen er 12V med rød tilslutning til en positiv og sort er negativ.Ikke får det forkerte.Den høje spænding wire induktion klemme er spændt op på den høje spænding linje af cylinder med pilen på induktion klemme, der peger i retning af tændrøret for normal arbejdstid.

Specifikationer:

Materiale: plastik

Farve: rød, sort

Input spænding: 12V

Tærskelværdi (Trigger point): High voltage spole No. 1 tændrør

Størrelsen af induktion: omkring 10 mm/ 0.39 tommer

Hastighed: 200-10000r/min

Arbejds temperatur: 0-40℃

Pakke Inkluderet:

1 x fortænding Enhed

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. På grund af forskellige personlige teknikker til måling, kan der være 1-3cm fejl af det fysiske.Tak!

Farve black
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug Timing Strobe Lys

Skriv en anmeldelse

12V Professionel Bil, Motorcykel Motor Timing Lys Tænding High Beam Timing Strobe Lys Induktiv Timing Lampe Detektor

12V Professionel Bil, Motorcykel Motor Timing Lys Tænding High Beam Timing Strobe Lys Induktiv Timing Lampe Detektor

Forbindelse