Nyhed Tilbud! NYE Originale Greb Gummi shell cover Til Nikon D600 D610 Kamera reservedele

NYE Originale Greb Gummi shell cover Til Nikon D600 D610 Kamera reservedele

Ny vare

kr296.19

-20%

kr370.25

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: d600 gummi, d600 lukker, nikon df gummi, dække nikon d610, nikon del, nikon df reparation, D800, D600, nikon d600, nikon d600 til reparation.

Hej, Kære køber : Velkommen til Min Butik Digitale Hjem.

Stand: Ny produkt

Anvendelse scenarier: Personlig mode

Vægt: 101g (herunder) til at 150g (herunder)

Om Betaling Og Levering:

1.Den bedste måde er direkte online betaling,er det sikkert og bekvemt.

2.For at succes til at købe de varer, du kan lide, og levering i den hurtige tid, bedes du forsikre den fulde betaling at være foretaget inden for en uge efter shopping for dem, eller ordren form, vil være ugyldige eller annulleres af systemet.

3. Når du udfylder din købers oplysninger, skal du sørge for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, ligesom kontakt person,adresse,postnummer og telefonnummer og så videre.

Kunden Meddelelse:

For at varetage de interesser af købere modtagelsen, skal du være opmærksom på følgende punkter, når der modtages varer:

1.Vores løfte: Alle varer er nøje påvist at fastslå, at der er ingen kvalitet problem før levering.tag det roligt.

2.Må ikke haste til at underskrive, når kunden modtager varen!Bedes du kontrollere varen foran kurer firtly, og log derefter.Hvis emballage papkasser har været åbne tegn, eller af varer, levering af fejl, eller hvis de varer, se slidt, skal nægte at underskrive, og kontakt os så hurtigt som muligt for at sikre, at dine interesser.

3.Efter underskrivelsen,bedes du registrere god så hurtigt som muligt uden at rippe den beskyttende film og andre etiketter.Hvis du finder ud af, at noget er galt med varen,bedes du kontakte os.Så kan du bytte med succes.

4.Hvis du ikke ved, hvordan du installerer, kan du kontakte os i forvejen og sende over din gode til os for en gratis installation.Men du er nødt til at betale dine egne porto.

Om Feedback:

For at give dig en bedre service, bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Jeg ville ønske du have en glad shopping.

Tak for dig at købe.Velkommen til at købe næste gang !

Pakke ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Crazy RZX
Kompatibelt Kamera Stil Point & Shoot Kameraer til Nikon D-SLR DF
Kompatible Mærker For Nikon
Model-Nummer For Nikon D600 D610

Skriv en anmeldelse

NYE Originale Greb Gummi shell cover Til Nikon D600 D610 Kamera reservedele

NYE Originale Greb Gummi shell cover Til Nikon D600 D610 Kamera reservedele

Forbindelse