1 Sæt hot salg Tavs Væg Ur Quartz Urværk Mekanisme Sort Rød DIY Væg Ur Quartz Ur Time/Minut Hånd Ur Bevægelse

Ny vare

kr7.13

-9%

kr7.89

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: runde ur mekanisme, retro ur hænder, masse træ vægur, griber robotten, red ur kvinde, clockwork toy, moderne vægure, uret mechan, kouko ur væggen, ur væggen.

Beskrivelse:

Helt nye og høj kvalitet.

Enkle design.

Ideelt valg for DIY, reparation, udskiftning, eller at lave et ur.

Spindel størrelse: ca.13.0 Mm

Bevægelse størrelse: ca.7x5.5x2.8cm

Timeviseren Længde: ca.5.5 cm

Minutviseren længde: ca.7.5 cm

Anden side-længde: ca.10cm

Tilstand: lydløs

Drevet af et AA batteri (er ikke inkluderet)

Pakken indeholder:

1 X ur bevægelse

1 X times hånd

1 X minut hånd

1 X anden hånd

1 X gummi pakning

1 X metal pakning

1 X nut

1) Vi accepterer Alipay, West Union, PayPal, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Varerne vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke er tilgængelig adresse.

2. Kontroller med din Tolden, før de køber.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontor og finish afslutning, hvis det er nødvendigt.

3. De fleste af elementer vil blive afsendt via China Registreret luftpost eller Garnkalenderen.dk Standard Shipping.Det vil tager 25-60 hverdage for forsendelse afhængigt af din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 4 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger.Dette er normalt, at vi dårligt håber, at du kunne forstå det faktum, at den internationale transport er ude af vores kontrol.Hvis du ønsker at få produkterne hurtigt, foreslår vi, at du kan vælge Express shipping ved DHL.

4. Bemærk: Kontrollér, at din pakke, inden han underskriver det eller acceptere det, afvise pakken, hvis det ser ud som skade under transporten.Hvis du har problemer med forsendelse, bedes du kontakte os frit i første omgang.Tak.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Relevant Placering Undersøgelse
Funktion Antik Stil
Krop Materiale Plast
Mærke SOLEDI
Stil Moderne
Skærm Type Nål
materiale Plast
Motivity Type Digital
Vægur Type Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Vægur
Kombination Adskiller
Type Vægure
Form Enkelt Ansigt
Mønster Andre

Skriv en anmeldelse

1 Sæt hot salg Tavs Væg Ur Quartz Urværk Mekanisme Sort Rød DIY Væg Ur Quartz Ur Time/Minut Hånd Ur Bevægelse

1 Sæt hot salg Tavs Væg Ur Quartz Urværk Mekanisme Sort Rød DIY Væg Ur Quartz Ur Time/Minut Hånd Ur Bevægelse

Forbindelse