Nyhed Tilbud! Graphene Varmen Sprede Belægninger

Graphene Varmen Sprede Belægninger

Ny vare

kr315.43

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: graphen pulver, cast flange, varmeafleder m2, bil keramiske pels, strygejern tråd, ceram pels, flange stang, pengeskab med biometrisk, lock armbånd, bil ceram.

produkt beskrivelse

Nano-composite graphene varme-sprede belægning er en ny energi-besparende nano-coating.Maling er et energibesparende maling, der reducerer den infrarøde band på den samme temperatur på det objekt, og øger hyppigheden af infrarød stråling.Malingen er blevet gennemgået og testet af belægning eksperter og akademikere i lang tid.Det er enstemmigt vedtaget at male stråling, køling, varmeafgivelse, og absorbere har god effekt, og varmen valutakurs kan øges med mere end 30%.

Nano-composite graphene varme-sprede og køling belægning er en belægning, som udstråler varme af objektet eller accelererer varmeledning i form af graphene nano materiale.Temperatur modstand er 20---180 ° C, og belægningen er anvendt direkte til opvarmning-spreder eller fremskynde.På overfladen af den varme-ledende genstand, belægning automatisk udstråler varme til det atmosfæriske rum eller det indre rum af det objekt, med en emissivitet af om >0.92 ε og en infrarød bølgelængde band, der accelererer varmeveksling, reducerer overflade temperatur af objektet og indre temperatur, eller accelererer ekstern varme.Udførelse inde i objektet for at øge varmen valutakurs.

A: malingen påføres objektet for at fremskynde varmeafgivelse til rummet, hvor objektet er placeret og reducere temperaturen af objektet.

For det andet: Hvis den omgivende temperatur er høj, malingen påføres overfladen af objektet til at fremskynde heat transfer af den omgivende varme til objektet og øge varmen absorption rate af objektet.

Belægningen er en super-varme-sprede nano-materiale.Graphene er blandet ind i belægningen i forhold til at forbedre varmeveksling, og varmeafledning er ikke påvirket af det omgivende medium.Belægningen ikke kun har gode absorberende og kølende effekt, men også har gode lydabsorberende ejendom, elektrisk ledningsevne og korrosionsbestandighed.Det er modstandsdygtig over for syre og alkali og bekvemt for byggeri.

Bemærk: Denne nano-composite graphene belægning er en vandbaseret miljøvenlig belægning.Det er ikke-tyktflydende og kan være fuldt omrøres før brug.

Graphene, ledende belægning:

Produkt-parametre

Navn: Graphen Kulstof Nanorør Vandbårne Super Ledende Belægning

Belægning udseende: sort væske, ingen lugt

Belægning overflademodstand: 3-20 Ω/cm (ark modstand), justerbar modstand

Konstruktion metode: manuel pensel, rulle coating, sprøjtning

Maleri tykkelse: 20um

Tørring betingelser af maling: 85 ° C, tørring for 30 minutter, kan være tørrede, tørret i 2 timer, tørret for 12 timer, (anbefales)

Andre funktioner: vejrbestandig, søvandsbestandigt

-------

Navn: Graphen Kulstof Nanorør Vandbaseret, Ledende Belægning

Belægning udseende: sort væske, ingen lugt

Belægning overflademodstand: >20Ω/cm (ark modstand), justerbar modstand

Konstruktion metode: manuel pensel, rulle coating, sprøjtning

Maleri tykkelse: 20um

Tørring betingelser af maling: 85 ° C, tørring for 30 minutter, kan være tørrede, tørret i 2 timer, tørret for 12 timer, (anbefales)

Andre funktioner: vejrbestandig, søvandsbestandigt

--------

Navn: Graphen kulstof nanorør høj temperatur, vand-baseret varmeafledning belægning

Udseende: sort, ingen lugt

Temperaturbestandighed: 150-300 grader

Bagning temperatur: 180 grader

Bagning tid: 30 minutter (hvis tykkelse er tykkere, kan det blive udvidet)

Anvendelsesområder: åbne høj temperatur varmeafledning, keramiske varmelegeme varmeafledning, industriel varmeafledning, osv.

-----

Navn: Graphen kulstof nanorør vand-baseret varmeafledning belægning

Udseende: sort, ingen lugt

Temperaturbestandighed: 30-150 grader

Bagning temperatur: 85 grader

Bagning tid: 30 minutter, kan være tørrede, tørret for 2h, solid 12h, (anbefales)

(Hvis tykkelse er tykkere, kan det blive udvidet)

Anvendelsesområder: åben lav-temperatur varmeafledning, mobiltelefoner, elektroniske produkter, forstærkere, Lysdioder etc.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

Graphene Varmen Sprede Belægninger

Graphene Varmen Sprede Belægninger

Forbindelse